perjantai 10. toukokuuta 2013

Käsilaukkuongelma

Kävin sitten kirjastossa kotimatkalla..

Miksi käsilaukkuni on aina hiukan liian ahdas?


Katselin tänään uutta käsilaukkua Zalandolta. Löysin joitakin melko kivan näköisiä, (joskin hintavia) käsilaukkuja, kuten tämän, tämän  ja tämän. Niin ja tämän. Mutta kaikki olivat liian pieniä minun tarpeisiini. Sellainen normaalikokoinen, noin 30 x 30 cm:n käsilaukku käy ahtaaksi hyvin helposti.

Ei tarvi kuin yrittää kuljettaa aina mukana olevan pikkusälän ohella kännykkää, kalenteria, kukkaroa, vesipulloa ja paria kirjaa, niin se on siinä: vetoketju ei mene kiinni. Ja sitten ärsyttää. Noh, tietysti voisin vain jättää kirjan/kirjat kotiin. Mutta minä en vain pysty siihen. Koska entä jos päivän mittaan tarjoutuisikin tilaisuus lukea, eikä olisi kirjaa mukana? Sehän olisi hirveää! Kyllä aina pitää olla jotain luettavaa mukana, sanon minä.

Ylläolevassa valokuvassa 25 x 33 cm:n kokoinen Frankie's Garage -laukkuni on melko normaalissa olotilassaan: liian täynnä. Enkä minä nyt siihen mitään Kalle Päätalon koko tuotantoa yrittänyt ahtaa, ihan vaan viattomasti kolmea yliopiston kurssikirjaa, ja Thomas Mannin Tohtori Faustusta. Mikä siinä on, että käsilaukkujen valmistajat eivät ole ymmärtäneet, että käsilaukkujen pitää olla ISOMPIA? Tuntuu, että aina kun löydän hienon käsilaukun, se on liian pieni. Samaa mallia saa harvoin eri kokoisina versioina.


Voi Thomas, miksi kirjoitit näin isoja ja paksuja kirjoja..
Aiheutat lukijoillesi logistisia ongelmia! Niin, ja eipä tuo
Antero Kyöstiökään ihan viaton ole.

Tai no, ehkä vika on minussa? En ole tajunnut, että minun pitää siirtyä pysyvästi niin sanotulle Shopping Bang -osastolle. Tästä voidaan pitää todisteena sitä, että Piecesin Shopping bang -jättilaukku (32 x 55 cm) on niitä harvoja käsilaukkujani, jotka mahtuvat päivittäisessä käytössä huomattavan usein kiinni asti. Siihen mahtuu eväät ja meikitkin. 
-Kätevää!

Olen Jennifer Anistonin kanssa samaa mieltä siitä, että
käsilaukku ei voi koskaan olla liian iso. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti