sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Love, Lipstick and Lies, Katie PriceGuilty pleasure.


"The pink is so bright it can probably be seen by Google Earth"


Tunnustus: Olen odottanut Katie Pricen Love, Lipstick and Lies -elämänkerran (2013) ilmestymistä pitkään. Aiemmat neljä (!) luin nimittäin melko lailla yhteen putkeen kerran vauhtiin päästyäni. Siitä on nyt kolme vuotta aikaa. Edellisen elämänkerran (You Only Live Once, 2010) päättyessä Katie oli juuri mennyt Las Vegasissa naimisiin toisen aviomiehensä, Alex Reidin kanssa. Kaikki oli hyvin, ja Alex oli Katien elämän mies. Mutta mutta.. Kuinkas sitten kävikään? Monta kertaa huonosti, ja lopulta ihan hyvinkin. Ainakin toistaiseksi.

Tässä vaiheessa joku saattaa miettiä, kuka ihme edes on Katie Price. Niin, meille suomalaisille hän on melko näkymätön hahmo. Itsekin törmäsin Katieen aivan sattumalta erään hänen reality-sarjansa ansiosta vuosia sitten, ja jäin koukkuun, koska hänen elämänsä on todellakin "something else". Tämä nainen elää juurikin siinä paparazzien piirittämässä pinkissä fantasiamaailmassa, josta hälyttävän moni nykynuori (& Johanna Tukiainen) meillä Suomessakin haaveilee. Itse en haaveile, mutta mielestäni tälläkin ilmiöllä on oma kuriositeettiarvonsa. Sitäpaitsi Katien elämänkerrat ovat avoimia, ja erittäin vauhdikkaita. Totuus voi todellakin olla tarua ihmeellisempää..


Tää on tää.

Bisneksissään Katie menestyy, mutta jos ajatellaan hänen rakkauselämäänsä (joka on kirjassa vahvasti esillä) en oikein osaa sanoa, pitäisikö Katieta ihailla vai sääliä. Onko hän poikkeuksellisen rohkea vai hullu? Vai mahdollisesti molempia? Kerta toisensa jälkeen hän etenee suhteissaan todella nopeasti, ja yhtä äkkiä ne myös räjähtävät käsiin. Ja sitten ihmetellään, että milläs tällä kertaa voitaisiin peittää ihoon tatuoitu exän nimi:

I had Leo's name and the date we met tattooed on my left calf, and he had my name tattooed on his leg. I'll never learn, will I? By then I had the tattoo of Pete's name covered up with a rose desing..

Toisaalta tietyissä asioissa Katie on jo alkanut ottaa opikseen. Kehitystä on tapahtunut muun muassa plastiikkakirurgian saralla:

However, I am more sensible now and I do look after myself, not like after my second boob job when I went straight to Britney Spear's birthday party. No, this time it was cups of tea and watching TV in bed for me. 

Pahoittelen sarkasmiani. Minun on ehkä aivan turha alkaa piikittelemään, koska olen kuitenkin vapaaehtoisesti ostanut ja lukenut hänen kirjansa. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että Katie on arvaamaton ja levoton sielu, mutta kuitenkin varsin sympaattinen tapaus.


Katie nykyisen miehensä Kieranin (aviomies nro. 3)
 kanssa. En voi olla tuijottamatta noita rintoja.
Näyttävät kivuliailta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti