keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kuinka halpa voi kirja olla?

Erittäin halpa.


Ostan melko vähän kirjoja niiden korkeiden hintojen, ja Suomen kirjastojen erinomaisen toimivuuden takia. Nyt tuli kuitenkin vastaan sellainen tarjous, että edes minä en voinut jättää sitä väliin:


Hintaa vähemmän, kuin huoltoasemalta ostetussa suklaalevyssä!


Olen jo aiemmin lukenut Philip Pullmanin (1946) Universumien tomu -trilogian ensimmäisen osan (Kultainen kompassi, julk. 1995), ja pidin siitä suunnattomasti. Erityisesti daimonit hurmasivat minut. Tämän vappuani piristäneen löydön myötä minulla ei ole vaihtoehtoja: tarvitsen myös Salaperäisen veitsen! Koska piru vie, totta kai satuin löytämään juuri trilogian päätösosan (Maaginen kaukoputki, julk. 2000) sieltä alekorista.

Mutta noh, kärsivällisyyttä. Kirjastotkin ovat auki jälleen ylihuomenna..
Ja toisin kuin sormien läpi valuva ajan hiekka, universumien tomu ei katoa minnekään. Luotan siihen.

6 kommenttia:

 1. Hyvä ostos! Itsekin juuri näin kirpparilla todella hyvässä kunnossa olevat (irtokannet vain vähän rispaantuneet) Christopher Paolinin Perillinen-sarjan 3. ja 4. osan englanniksi EURON KAPPALE. Järkytyin... :D En itse kuitenkaan välitä sarjasta niin ne jäi kirpparin pöydälle... Toivon silti, että joku fani löytää ne äkkiä parempaan turvaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pistit paremmaksi! :D Aika kova. Sattumalta bongasin tänään itsekin Paolinin Perillinen-sarjan kirjat myyntihyllystä, hintaa olikin sitten se 29,90/kpl. Ostamatta jäi mullakin ;)

   Poista
 2. Niin halpa! Minä löysin kirpputorilta tuon Maagisen kaukoputken elokuvakansilla priimakunnossa ja maksoin siitä huimat 2,50 euroa. Halvin kovakantiseni ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.. Maaginen kaukoputki on siis monesti myös maagisen halpa :D

   Poista
 3. Kirppareilla tulee välillä vastaan todella edullisia kirjoja. On jäänyt mieleen, kun ostin Ruiz Zafonin kovakantisen, hyväkuntoisen Tuulen varjon eurolla. Myyjä vielä vakuutti, että on hyvä kirja. Se olikin jo tiedossa, äkkiä vaan kirja mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hemmetti, kyllä tämä alkaa nyt vahvasti vaikuttamaan siltä, että mun kantsis vierailla taas pitkästä aikaa jollain hyvällä kirpparilla =)

   Tämän löydön tein tosiaan kirjakaupasta, ja olin ihan että "Whaat?" Kaikki muut kirjat maksoivat suurin piirtein 30e, mutta juuri ennen poistumistani sattuivat silmät osumaan alekoriin.. =)

   Poista